terug naar overzicht

28 aug 2024

Nieuwe altero collega voor regio Limburg vanaf september 2024!

delen
Nieuwe altero collega voor regio Limburg vanaf september 2024!

Met Liesje Ven heeft het relatiebureau altero er een nieuwe collega bij voor de regio Limburg. Liesje is relatietherapeut & psychotherapeut in een groepspraktijk en heeft daarnaast een eigen praktijkruimte in Tessenderlo om onze altero singles vanuit de regio Limburg te ontvangen en verder op weg te helpen naar een liefdevolle duurzame relatie.

Ontdek verder met welke passies Liesje in het leven staat

Hallo, mijn naam is Liesje en ik ben geboren in 1975. Sinds 1999 ben ik actief in de welzijnssector, waar ik me inzet voor het mentaal, sociaal en emotioneel welzijn van volwassenen. Deze reis heeft mij veel inspiratie en persoonlijke groei gebracht.

Een gevoelsmens in actie

Ik ben een gevoelsmens, wat betekent dat ik spontaan, oprecht en altijd leergierig ben. Deze eigenschappen komen niet alleen tot uiting in mijn interacties met anderen, maar zijn ook de kern van mijn werk. Ik geloof dat het begrijpen van iemands beweegredenen, gevoelens en verlangens essentieel is voor een succesvolle begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling. In mijn professionele rol heb ik geen vooroordelen, maar kies ik ervoor om met een open geest naar elk individu en hun unieke situatie te kijken.

Zelfwaardering en groei

Een van mijn belangrijkste doelen is om mensen te helpen zichzelf te waarderen en zich authentiek te tonen. Door hen te begeleiden in het proces van zelfontdekking, komen we samen tot de essentie van wat ze willen bereiken in hun leven. Dit omvat het nadenken over hoe ze in relaties willen staan en welke stappen nodig zijn om daar te komen. Zoals wereldberoemde relatiedeskundigen terecht opmerken: "De kwaliteit van je relaties bepaalt de kwaliteit van je leven." Deze wijsheid vormt mijn werkfilosofie. Het is mijn missie om relationele intelligentie te bevorderen zodat duurzame relaties kunnen bloeien en groeien.

De balans tussen werk en leven

Naast mijn passie voor de welzijnssector, hecht ik ook veel waarde aan mijn persoonlijke relaties en aan een gezonde en bewuste levensstijl. Dit betekent voor mij regelmatig sporten, bewust omgaan met voeding, en natuurlijk quality time met mijn bijna volwassen dochter en mijn partner. Het vinden van een goede balans is essentieel om zowel professioneel als privé volledig tot ons recht te komen.

Samen op avontuur

Ik kijk ernaar uit om samen met wie dat wenst deze boeiende reis van zelfontdekking en groei aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar een match met veel potentieel, een duurzame relatie, je huidige relaties wilt verbeteren, je persoonlijk welzijn wilt vergroten, of gewoon meer inzicht in jezelf wilt krijgen, ik ben er om je te begeleiden. Laten we samen de stappen zetten die nodig zijn om de kwaliteit van jouw relaties, jouw leven, naar een hoger niveau te tillen.

Liesje Ven

PS: Ontdek Liesje én onze andere altero collega's hier!

recente berichten

Altero datingbureau huwelijksbureau

2 okt 2024

Het single leven vs. de voordelen van een relatie: Een balans

Altero datingbureau huwelijksbureau

19 sep 2024

Hoe genees ik van een gebroken hart?

Altero datingbureau huwelijksbureau

8 sep 2024

Waarom steeds meer mensen kiezen voor Old School Dating: Durf een “GENTLEMAN” te zijn!